Vi feirer 20-årsjubileum med ny nettside og logo

I forbindelse 20-årsjubileumet tirsdag 28.august har vi lansert en nyoppusset nettside og logo, som vi er svært fornøyde med.

Vi har benyttet anledningen til å vise oss selv i ny drakt, som så fint gjenspeiler vår hovedfilosofi: Å utvikle fremtidens klimavennlige trebygg.

Vår nye nettside er selvfølgelig tilpasset alle enheter og skjermstørrelser.

Det nye logoemblemet er utarbeidet av Lindseth Reklame. Det gir assosiasjoner til tre/treverk, natur/miljø og konstruksjoner. Samtidig er det hentet inspirasjon til linjeføringen fra Blom arkitekters prosjekter. De søkende linjene og åpenheten peker mot verdiordene nyskaping og samarbeid, som også er drivende i vår profil og vårt virke.

Det miljøvennlige byggematerialet tre, og relasjonen til området er viktig for Blom. For å vise at vi jobber bevisst med dette, er det naturlig for oss å sette treet i fokus, også når det gjelder vår profil og vårt uttrykk.

Vi tror at nettsiden, som er levert av Smart Media, gjør det enklere for brukerne å finne frem til den informasjonen de søker, og håper at du som kunde blir fornøyd med de endringene som er gjort.

Velkommen inn!